Mijn favorieten

Aankoop

De zoekopdracht

Na uw besluit om een nieuwe woning te kopen, gaat u op zoek naar een makelaar. Het eerste contact met Hoogedoorn Verhoef makelaardij o.z. zal een informatief gesprek zijn. Voor u is het van belang te weten wat u van uw makelaar kunt verwachten. Voor de makelaar is het van belang om meer informatie in te winnen over uw wensen.
 

Het huizen aanbod

Zodra wij van u een zoekopdracht hebben ontvangen gaan wij direct voor u aan de slag. Regelmatig brengen wij u op de hoogte van het nieuwe woningaanbod. Indien u naar aanleiding van het aanbod een woning wilt gaan bekijken, neemt u contact met ons op. Wij maken namens u een afspraak met de verkopende partij en zullen u tijdens deze afspraak bijstaan met onze deskundige adviezen.
 

De onderhandeling

Indien de woning aan uw wensen voldoet en u hebt besloten de woning te willen kopen, dan beginnen wij voor u met de onderhandelingen.
 

De koopovereenkomst

Zodra de beide partijen mondeling overeenstemming hebben bereikt over de prijs, de voorbehouden en de datum van levering, is er een koopovereenkomst. Deze overeenkomst is voor beide partijen bindend. De volgende stap is het op papier zetten van alle afspraken.
 

De financiering

Na het tot stand komen van de mondelinge overeenkomst dient de koper zo spoedig mogelijk zijn hypotheek te regelen. 
 

Zorgvuldige afronding en overdracht

Wanneer de koop gesloten is, zal Hoogedoorn Verhoef makelaardij o.z. zorg dragen voor alle afrondende formaliteiten: vanaf het ondertekenen van de koopakte tot en met de overdracht bij de notaris en het overhandigen van de sleutels. 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring